28.11.2010

Tasty booger

Kävin taas Ruotsissa. Tällä kertaa tsekkaamassa onko kunkun seksiskandaali saanut maan syöksykierteeseen ja täten kola myytäisiin vielä entistäkin halvemmalla. Viime kerran Frasse-trauma kummitteli vielä mielessä, mutta yritin silti uskaltautua muuallekin kuin Max Burgeriin. Ei olisi kannattanut. Testin alla oli tällä kertaa Luulajan keskustan Tasty Burgerin Skrovmål-ateria.

Tavanomaisesta kaavasta poiketen svenssonien kerrosmakia ottaa kotimaisen Hesen vastineelta turpaansa selkeällä marginaalilla. Siinä ei tyylikkäät talvitakit ja ihannepaino paljoa pelasta. Suomalaiset saattavat olla muutoin tyylittömämpää porukkaa, mutta ainakin voimme kelkkailutakeissamme mutustaa parempia purilaisia. On pakko myöntää, että kyllä kelpaa nostaa se kaljafirman mainoslippis takaraivolle ja rouskuttaa menemään. Tastyn burgeri ei ollut nimensä veroinen vaan jäi kalpeaksi kokemukseksi. Hamppari oli Frassen tavoin einesmäinen ja muistan tunteneeni totaalista tyhjyyttä upottaessani hampaat purilaiseen. Juuri mikään ei pistänyt koostumuksessa vastaan, eikä purilaista luultavasti olisi edes tarvinut pureskella. Löysä esitys.

Positiivisena huomiona voitaneen poimia ranskisten laatu ja kolan kylmyys, valitettavasti tällä tasolla näillä ei päästä edes alkuun.

1 kommentti:

  1. yleisesti asiaan liittyen... tehän syötte terveellisesti verrattuna... -> http://www.thisiswhyyourefat.com/?paged=7

    VastaaPoista