20.11.2010

Maailman vahvin kola? Holy shit!

Tanskassa en ole ikinä käynyt, mutta kuulemma siellä kuningasperheelle tarjoillaan maailman vahvinta kolaa, jos viikinkien ryöstöretkiltä ehditään! Kaverini (blogimme fanaattinen lukija) toi tuliaisiksi Tanskanmaalta pari tölkkiä kolaa, ensimmäisenä uskalsin avata CULT Cola 0,33l tölkin, jonka kyljessä lukee "World's strongest cola". Aika paljon luvattu.

Esitutkinnan jälkeen selvisi, että kyseessä on jokin energiajuoman ja kolan äpärälapsi, jossa on kofeiinia reippaammin. Cult on myös suhteellisen tunnettu räväköistä mainoskampanjoistaan, jotka käsittelevät muun muassa tissejä. Lisäksi firma on valmistanut Manson Family energiajuomaa, now that's what I call business!

Odotin että kola maistuisi siltä mitä se on, eli kolaisaa energiaesanssia, mutta mitä vielä! Juoma maistuu vähän erikoiselta kolalta. Aika hyvää tämä on, maku on oikeastaan Rio Colaisa ja pyörii kivasti kielellä hörpyn jälkeenkin. Happo ei neutraloi makua, kuten esimerkiksi Suomen versio Dr. Pepperistä tekee.

Cultin piristysvaikutuksista on vähän vaikea sanoa, en ollut mitenkään uupunut nautiskellessani Tanskan tuliaisia. Lähinnä olin pakotettu avaamaan tölkin, koska taviskola oli loppunut ja piti saada aamu käyntiin ja tärinä lakkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti