15.11.2010

Juustoisa kokemus

Jos olet Thurmon Streetin kirjastossa lukemassa Hugh Walpolen Rogue Herrysiä ja tulet nälkäiseksi, mikä auttaa? No juustopa tietenkin. Juusto on hyvä tapa myös parannella halpispakastepizzoja.

Elin poikamiesaikaa viikonlopun ja ostin ruoakseni mm. halpispizzoja, onkos se nyt X-tra se S-ryhmän yksi halpa tuotemerkki. Niiltähän saa kaksi pakastepizzaa samaan hintaan kuin normeja yhden. Niitä syöneenä tiedän miksi, mutta no hätä, jääkaapissa oli juustorastetta vaimon piirakanleivonnan (perinteinen case) jäljiltä. Se lyö lisäjytyä kuivempaankin känkkyyn.

Ja tuli aika hyvää! Toiseen löin vielä metukkaa kaveriksi, aijjai. Kalori poikineen tuli varmaan syötyä ja elinaika saattoi lyhentyä muutamalla tunnilla, mutta olipa juustoisa kokemus :) Aion kokeilla  vastakin.

2 kommenttia:

  1. Te ette kirjoita paljoa perinteisestä suomalaisesta ruoasta. Mie ymmärrän sen, suomalainen ruoka kuuluu suhteellisen harvoin deathstylen alalajiin. Mutta eräässä minun suokkarisivustoista on kirjoitettu suomalaisesta ruoasta jenkkinäkökulmasta: http://www.askmen.com/fine_living/wine_dine_archive_300/311_finnish-cuisine-the-next-big-thing.html

    VastaaPoista
  2. pitääpä ottaa jonkun perisuomalaisen ruoan pallolaajennustaminen to do -listalleni...

    VastaaPoista