13.11.2010

Urheilutapahtumakkara!

Optimaalisesti räjähtänyt makkara sinisellä hetkellä.
Taas on talvi ja meikäläinen löytää itsensä hyppimistä tasajalkaa erinäisten urheilukisojen laitamilta. Päivä lyhenee koko ajan. Pimeys tuo mukanaan kylmyyden ja kylmyys taas tuo mukanaan Jari Porttilan silmäpusseineen. Jari varmaan lukee blogia, niin tuhdissa suolassa kaveri on! Arvostusta pitkän linjan urheilutoimittajalle kuitenkin, shit ain't eazy.

Kylmän päivän hyppyrimäen juurella pelastaa kuitenkin sopivasti kärähtänyt ja optimaalisesti räjähtänyt grillimakkara. Hinnat vaihtelevat ilmaisesta pariin euroon, mielestäni kaksi euroa kyrsästä on kuitenkin pahemman luokan kiskontaa. Siihen hintaan olettaisi että sen on paistanut vähintään Kuningaskotka Ahonen tai ehdoton suosikkini Kulta-Aikku. Aino-Kaisan antaisin kyllä makkarat käristellä milloin vain. Itse en pelaa kahta pesää, eli ketsuppi jää ottamatta. Jos sinappi ei miehen makkaraan riitä, voi jäädä kotiinsa katsomaan maailmancuppinsa, siellä luultavasti näkymätkin ovat vähintään 1080p HD:ta ja varpaatkaan eivät jäädy. Mutteipä olekaan makkaraa.

Makkara maistuu aina parhaalta ulkona, etenkin silloin kun palelee ja vituttaa. Urheilutapahtuma ilman makkaraa on vain ihmisten epämääräinen kokoontuminen ilman kovinkaan hyvää syytä. Varoituksen sanana kaikille ulkoilmaurheilusta pitäville, varokaa huonoa makkaraa. Huonon makkaran tunnistaa siitä, ettei se ole räjähtänyt mistään kohtaa, eikä se näytä vähääkään palaneelta. Tarkkana siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti