23.11.2010

Lähiöpizzasaarto ohi, vihdoinkin voin hengittää

Raportoin reilu kuukausi sitten surullisesta tapahtumasta kotikulmillani. Silloinen nurkkapizzeriani sulki ovensa ja putosin uudella alueella täysin tyhjän päälle. Jumalauta, uskon että asuntoni arvo laski tapahtuneen ansiosta. Itse ainakin pidin tärkeänä että asuin paikalla, josta ei ole pitkä matka kiekkokierrokselle. Onneksi asia on korjaantunut kuin itsekseen ja vieläpä melko lyhyessä ajassa! Sen verran hyvin pojilla on bisnes jo hyppysissä, ettei varmaankaan ole ensimmäinen kerta taikinan ääressä. Heti alusta lähtien löytyi kanta-asiakkaille leimakorttia, jne.

Salaatti
Pizza & Kebab CITY avasi ovensa miltei täsmälleen saman välimatkan päähän, lihasmuistiin tehtävät muutokset siis pysyvät kohtuullisina. Kyseessä on urheilukentän liepeillä sijaitseva koppi, johon mahtuu ruokailemaan vain pari pöytäseuruetta, mutta noutopaikkojahan nämä tuppaavat muutenkin olemaan. Sisustus oli kyllä varsin viihtyisä, kivitapetit ja kaikki löytyvät. Sijainnissa viehättää myös juurikin tuo urheilukentän läheisyys, voi hakea lätyn mukaan jääkiekolta tullessaan. Täydellistä logistista ja ravitsemuksellista järjestelmällisyyttä.

Urheilukenttä tosin on ilmeisesti purkutuomion alla, liekkö pizzapojille asiasta kerrottu kuitenkaan? Mutta ainakin talven yli saa vielä pelata lätkää ja syödä pizzaa, se riittää minulle.

Entäs ne pizzat sitten? Pizza on aina pizzaa, eikä valitettavasti kotikaupunkini tarjonnasta löydy mieltä räjäyttävää känkkylää. Kaikki ovat melko perushyviä, kuten yhden pizzan perusteella Citykin. Pizzan koko, kuten kuvasta näkyy, on keskivertoa suurempi. Pizzan koonhan voi helposti selvittää sillä, että onko sitä jouduttu taittamaan laatikkoa varten. Mikäli pizzassa on yksi taitos, se on melko iso, mikäli kaksi taitosta, se on tosi iso. Jos taitoksia on neljä, laatikko on liian pieni perhepizzalle. Nämä muistisäännöt on helppo muistaa lättyä noutaessa´ja kokoa arvioidessa. Kyllä Cityn kiekolla nälkä lähtee, ehdottomasti. Voin mielelläni sanoa olevani erittäin tyytyväinen siihen, että sijaintiani lähin pizzeria ei enää ole Kotipizza.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti