29.11.2010

Once you go black...

You don't go back! Punainen Snöre on kyllä kovaa kamaa. Sitä on aikoinaan roudattu Ruotsista kuin voita ja vaaleatukkaisia naisia konsanaan. Mutta kuten juomien, koripalloilijoiden ja räppärienkin kanssa, vain musta on kyllin hyvää pelatakseen korkeimmalla sarjatasolla.

Musta Snöre, lakuherkkujen Michael Jordan, on todellakin harvinainen herkku. Suomesta sitä en ole tainnut tavata, liekkö syynä Päivi Lipposen suutuspäissään lanseeraama yltiöpäinen rasismimme. Vinkkejä otetaan vastaan, mikäli tätä makiaa saa veteraaniemme pelastamasta kotimaastamme? Oma pussukkani löytyi Haaparannan ICA Maxista, pohjoisen sijainnin omaavan herkkuperseen Atlantiksesta.

Kollega Koiviston aiemman narumakeispostauksenkin kommenteissa sivuttu solmimistapa on todellakin varteenotettava tyyli nauttia snöörensä. Myös pätkien yhteensolmiminen, kokonaisena nieleminen ja sitten takaisin vetäminen on kokeilemisen arvoista puuhaa.

Ihmettelen kyllä suuresti, miksi naruherkku on Suomessa harvinainen marginaalimakeinen. Pussissa kuitenkin komeilee kookas Malaco tuotemerkki, kyseisellä firmalla kuitenkin on näilläkin markkinoilla vaikka minkälaisia tuotteita hyllyissä. Eikö juuri mukaan mahdu mustaa Snöreä, pitääkö tässä nyt oikeasti alkaa nakkelemaan rasismikorttia pöytään?

6 kommenttia:

 1. En - todellakaan - ole koripallomiehiä, mutta pakko kysäistä, että "Larry Bird"?

  VastaaPoista
 2. siis kyllähän näitä on ainaki meiän 10 000 asukkaan pikkukaupungin s-marketissa myynnissä!! :D

  VastaaPoista
 3. R-KIOSKI, sieltä sitä löytää Rovaniemeltäkin. Ja mustana! Mutta entäs se salmiakkiversio, joka oli suolaista ja sinisessä pussissa?! sitä ei löydy enää mistään!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä saa, tukuissa (kespro ja wihuri) ainakin löytyy kolaa ja sitä punaista. Ja tietysti malacon edustajan kautta.

  Ei kun vaan lähikauppaan (tai kioskiin) vinkkiä että ottavat hyllyyn, saatavuudesta ei ole kiinni!

  VastaaPoista
 5. R-kioski... Täällä tuppukylässäkin.

  VastaaPoista