4.11.2010

Terveysvaikutuksia

Aion nyt paljastaa teille kauniin vartaloni salaisuuden. Saatte käyttöönne niksin, jonka avulla kehoni vaikuttaa viimeiseen viritetyltä koneelta. Paperinohuen ihon alla on painoluokkaani verrattuna miltei ylisuuri lihaksisto, jonka viimeistelevät pinnalle kohonneet verisuonet. Monet varmasti ihmettelevät miten voin pitää tällaista blogia ja pysyä tällaisessa rantakunnossa? Ennakkotiedoista poiketen, uskomaton fyysinen vire ja asiallinen ruokavalio eivät sulje toisiaan pois. Pitää vain tietää mitä syö, ja miten.

Otetaan esimerkiksi tapani syödä pizzaa. Levitän salaattipurkkini suoraan pizzan päälle, täten peittäen mahdollisesti epäterveelliset vaikutukset terveellisillä. Annoksen negatiivinen terveysarvo vähintäänkin nollaantuu salaatin, tomaattien, kurkkujen, tms. voimasta!

Tuolla tyylillä pizzan nauttimisestakin tulee jotenkin ilmavampi ja rapsakampi kokemus. Makunautinto on monimuotoisempi ja erilaiset maut loiskuvat suussa poskelta toiselle. Suosittelen kokeilemaan, tuleepahan ainakin se pakollinen salaattikin syötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti