24.11.2010

Itsepuolustusmakkara

En käy useinkaan Lidlissä. En ole koskaan aiemmin asunut kovinkaan lähellä ko. kauppaa, niin ei ole tullut käytyä. Nykyään asun lähellä, mutta silti tulee haettua vain pikkupullokolaa enimmäkseen. Toinen hyvä ostos sieltä on makkarat, joita joskus harrastan. Sakemannit ymmärtävät niiden päälle, ja Lidlistä saa mukavaa vaihtelua.

Hyviä makkaroita saa melko edullisesti, ainakin jos sortuu johonkin tarjoukseen. En kuvan pötkylän hintaa muista tähän hätään, mutta ei se paha ollut. Ei ollut paha makukaan. Eihän salami koskaan ole.

Tällaisessa pitkässä ja jämerässä, tarvittaessa vaikka itsepuolustukseen sopivassa makkarassa on vielä oma hohdokkuus myös. Siitä kun sahaa puukolla tsiivanderia, niin sitä tuntee olevansa mies, lähes yhtä luonnon kanssa metsästäjä-keräilijämielessä.

Suola ja rasva-arvot ovat kohdallaan, kun itse määrää leivänpäällisensä paksuuden. Viipaileista tulee paksuja, mikä tarkoittaa sitä, että leivät ovat hyviä ja että makkara hupenee kaapista huolestuttavan nopeasti. Tarkoitukseni oli tehdä tästä makkarasta kokeeksi myös salamikastiketta pastan kaveriksi, mutta se jäi. Ehkä seuraavasta tangosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti