20.11.2010

Helsinki City Ica Boy

Tärkeä osa ihmisen elämää on se, että valitsee itselleen ruokakauppaliikkeen, jossa asioi. Asiaan vaikuttaa moni asia, muun muassa kauppojen sijainti, valikoimat - hinta tietysti - ja niin edelleen. Kuitenkin osaltaan valinta tehdään perstuntumalla, väittäisin.

Jos muuttaisin Ruotsiin, luulen, että olisin Ican miehiä. Joku siinä viehättää, ja perseeni on valintansa tehnyt. Ehkä se on itse nimi, jonka oikein lausuttuna kuulostaa mukavan ruotsalaiselta.

Ruotsissa ollessani jalkani kulkevat kuin itsestään Icoihin ja tälläkin kertaa tutustuin valikoimaan. Pistin paikan ns. poikamiestestiin: ostin halpistuotteina pakastepizzaa, sipsejä ja kolaa.

Ja mikä on lopputulos? Täyden kympin suoritus. Eihän tämän pitäisi yllättää eikä se yllätäkään, mutta silti olin positiivisesti yllättynyt. Ehkä parasta, mitä Ruotsista on tullut sitten In Flamesin Colony-levyn. Tarkemmin kuin ajattelen, niin Ican poikamieskombo voittanee myös S-ryhmän vastaavan. Rainbown pizzat eivät ole mitään ihmeellisiä, eivätkä Rainbown "vihreät", joita tälläkin hetkellä on ihan tuossa käteni ulottuvilla, yksin pysty hommaa kotiin tuomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti