18.11.2010

Luentokola

Kolaa voi bongata monessa muodossa. On tölkkikola, lasipullokola, halpiskola, hölikola, Leinosen joka-aamuinen aamukola, välikola, työkola, koulukola, janokola, autokola, kävelykola, juoksukola, vitutuskola, saunakola, seksikola, ruokakola, jännäkola, avioerokola, jäämurskakola, pikakola ja tietysti kola.

Kuvassa luentokola.

6 kommenttia:

  1. Hei Jussit!
    Törmäsin tässä mielenkiintoiseen pekoniaiheiseen sivustoon, jonka sloganinakin toimii "Everything should taste like bacon". Sivuilla myydään pekoniltamaistuvaa huulirasvaa ja limua. Toivottavasti saamme lukea koearvioita näistä täällä :)
    http://www.store.baconsalt.com/
    Terveisin
    Wannabe Aulis Gerlander

    VastaaPoista
  2. raportti amerikan serkulta:

    http://www.youtube.com/watch?v=gP74xUyYaoo

    VastaaPoista
  3. Olen huomaavinani tiettyä yhdennäköisyyttä miehen ja itseni kanssa.

    VastaaPoista
  4. Oi voi,te pojat saitte mut aivan villiks tänään. Meinaan ostin saunalimppariks lasisen kola-pullon! Se nökötti hangessa optimaalisen ajan ja oli tosiaankin kylmää,kun nostin pullon miehekkäästi huulille.Ja siis joo,ihan ookootahan se oli,mutt...jotenkin aika hapotonta,ja pääsin melkein vähän pettymään :| Ehkäpä tämä Zero-fani lähti merta edemmäs kalaan...

    VastaaPoista
  5. Mä veikkaan että oot pilannu kola-aistit tolla zerohömpötyksellä! Hangesta nykästy lasipullokola on ERITTÄIN kaunis asia ja on kyllä surullista jos olet pettynyt pyhyyden äärellä.

    VastaaPoista
  6. Merta edemmäs kolaan, eho-eho.

    Zeroa ei joo taida saada lasipullossa?.. Vähän vaikea pala arvioitavaksi koko tämä skenaario. Se pitäisi pilkkoa osaskenaarioihin, jotta syyllinen selviäisi...

    Mutta kyllä kolassa happoa on, kysy vaikka Kola-Ollilta.

    VastaaPoista