5.12.2010

Pirkkis-päissään

Selasinpa töissä Talouselämä-lehteä. Selasin sitä lähinnä, jotta voin sanoa selanneeni. Sen journalismi harvemmin kiinnostaa pätkääkään, ei henk.koht. tai työni kannalta. Ehkä vähän hassua, sillä olenhan taloustoimittajanakin työskennellyt, mutta anyway. Kaikki tämä muuten selitys siksi, että halusin vain sanoa, että en ole mikään talous-geek :D

Asiaan. Tällä kertaa silmiini osui kolumni tai joku tärkeästä asiasta. Jutussa kehaistiin Pirkkaa, että nyt pojat K-ryhmässä ovat keskineet hyvän idiksen. Pirkka nimittäin oli alkanut tehdä myydä olutta, ja toisin kuin marginaaliin jäänyt P-lager, Pirkka-olut oli Olvin tekemää.

Eli siis halpisolutta, joka on suomalaista. Makuun kirjoittaja ei ottanut kantaa, mutta diggaili sitä, että olivat suomalaisen valinneet. Epäili menestyksen seuraavan. Tiedä häntä, mutta painoin häntä suorana - Suomen parhaaksikin ruokakaupaksi väitettyyn - Kampin K-Supermarkettiin.

Ekaksi täytyy sanoa, että diggailen tölkistä. Varsinkin vierekkäin jääkaappiin asetettuna sininen sävy on aika kaunis. Viehättävään tölkkiin on mukava tarttua, kuten tiedämme. Entä maku? No, maustahan näissä tavaroissa on vaikea sanoa. Olutmainen hapan maku, joka ei paljon kysele alas mennessään. Jääkylmänä coolerin kanssa oikein muikea. Jos K-kaupassa ihmiset käyvät - ja varsinkin jos EuroShopperia ei ole tarjolla - Pirkkis on bueno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti