25.12.2010

Minä join ensimmäisen Budweiserin, ei hän

Televiota katsomalla olen oppinut paljon maailmasta.Vaikka en amerikkalaista olutta ole juurikaan juonut tai moiseen kaupoissa pahemmin edes törmännyt, tiedän mitä Miller Timet ynnä muut on.

Budweiser lienee tunnetuin jenkkiolut. Ei ole kauaa siitä, kun mietin, että pitäisipä ostaa sitä ja maistaa. Ihan vain että voi sanoa maistaneensa. Ajatus varmaan tuli siitä, kun kävin Kampin K-Superissa ja näin jälleen sen melkoisen laajan olutvalikoiman. En kuitenkaan ehtinyt ostaa tavaraa, ennen kuin satuin saamaan sitä velipoikani luona. Tämä tapahtui ihan muutaman päivän säteellä saamastani ideasta, eli ehkä jonkinlainen antenniyhteys on olemassa.

Semmoistahan se on, helppoa juotavaa. Ei mitään vikaa tavarassa ole, mutta melkoista luonnonvarojen tuhlausta sitä on tänne pohjolaan asti rontata. Voihan sitä juoda vaikka Olvin, minkä taidankin nyt tehdä, kun kellokin tulee viisi. Anyway, oluen juonnin syy oli katsomamme elokuva, joka pyörii tuossa taustalla. Toivottavasti joku tunnistaa, ettei pelkkiä musikaalifaneja ole lukijakuntamme. Ehkä vähän huono kuva, mutta nyt ollaan periamerikkalaisuuden äärellä, joten siksi tämä olut ja seuraava blogauttamani ruoka...

Toivottavasti muuten kaikki selvisivät joulusta. Ei puukkoa rinnassa, haulikkoa suussa tai mitään.

5 kommenttia:

 1. Itse join juuri pullon sitä oikeaa Budweiseria, Tsekkiläista siis.

  http://www1.american.edu/ted/budweis.htm

  VastaaPoista
 2. Nyt ei kyllä tunnista elokuvaa.

  VastaaPoista
 3. Pikkukuvastakin näkee, että kyseessä on Rambo! Tekstitys vahvistaa asian.

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin, Rambon alku. Myös itse kirjoitelman otsikko toimii vihjeenä.

  Allekirjoittaneella ei ole mitään tsekkiläisiä oluita vastaan, mutta voisivat tehdä jotain niille takatukilleen, joten mieluusti juon Amerikan Budia.

  VastaaPoista
 5. Eiku niin onki Ranpo! Tuo kohtaus taitaa olla First Bloodin alusta?

  VastaaPoista