19.12.2010

Pekonia ja Leinonen

Meikäläistä suosittiin arvovieraalla tässä yksi päivä. Vakilounasmestassani kävi itse kansalaisjournalisti Leinonen. Innolla olen odottanut hänen asiantuntija-arviota sapuskasta, mutta ei ole kuulunut... Mikä lie Jussilla maksaa.

Kuvassa, kuten huomaatte, on saatu ikuistettua yhdelle kennolle kaksi kaunista asiaa. Pekoni ja Leinonen. Kyllä, arvon heteronaiset ja miehiin päin kallellaan olevat miehet, se on Jussin käsi, joka kuvassa on. Kuvassa myös osittain näkyvissä Jussin linssi, jolla osa taikuudesta tapahtuu.

Kuvan toinen herkkupala, siis etualan pekoni, oli tällä kertaa BLT-muodossa. Muistaakseni se oli aika jees. Odotukset olivat edelliskerran jäljiltä matalalla, tosin. Voileipäratkaisut eivät kuitenkaan ole KT:n ydinosaamisaluetta, se on tullut todistettua. Jussi pelasi varman päälle ja otti pihvin. Vielä kun kirjoittaisi siitä artikkelinkin...

2 kommenttia:

  1. Asunnossani vieraili mies, joka söi pekonia. Sen valmistaminen haisi pahalle, mikä ei ollut yllättävää. Se, mikä yllätti, oli miehen puhe ruuanlaitto-operaation aikana. Hän puhui pekoniäänellä, jota kuvailisin möreänkäheäksi, 70-luvulla iskussa olleeksi viskibassoksi.

    Salaisena ihailijananne haluaisin tietää, vaikuttaako pekoni myös teidän ääneenne näin vai onko asunnossani vieraillut mies jotenkin viallinen? Jos äänenne on mennyt sopraanon suuntaan, johtuu se todennäköisesti vain kaikesta lihatuotteiden kautta teihin kulkeutuneesta estrogeenistä.

    VastaaPoista
  2. Itse en tiedä, mikä "pekoniääni" on, joten saattaa olla, että vikaa on myös sinussa. Allekirjoittaneen ääneen ei pekoni vaikuta, se on sulaa toffeetaa aina.

    VastaaPoista