11.12.2010

Polttaa, polttaa

Jos joku lukija diggailee tulisia naksuja, nyt korvat hörölle. Kuvan sipsit ovat sen verran tiukkaa tavaraa, että niissä täytyy olla pureskeltavaa kovemmallekin karjulle.

Tällaisia tarjottiin, kun olin vieraisilla käymässä. Ilmeisen toivottu vieras. Pussi mainostaa itseään "tunne eläväsi" -tekstillä, mutta se ei pidä paikkaansa. Ota kaksi tällaista yhtä aikaa suuhusi ja "haluat kuolla". Tulisuus on liiankin totista, mutta jotain viehättävää siinä on. En ole itse extra-tulisen ylimpiä ystäviä, mutta tuli näitä useampia mutusteltua. Ei sitä näköjään voi syödä vain yhtä sipsiä, ihan sama, miltä ne maistuu.

Tämä pussi toisaalta voisi olla ratkaisu yhteen ikiaikaiseen ongelmaan. Sitä tulee helposti kotiutettua sellainen 400 gramman sipsipussi ja hengitettyä se jonkun laatuviihteen parissa. Tätä pussia ei pysty hengittämään sisäänsä kerralla, vaikka kuinka yrittäisi. Tuo on enemmänkin viikon projekti.

Neljä lastua viikko sitten syötyäni taas ajatus uudesta viehättää. Ehkä käyn ostamassa pussillisen. Kauppapaikka taisi olla K-Supermarket Kampissa.

4 kommenttia:

 1. Taytyneepa koittaa Suomesta kotiuttaa pussillinen noita suunpolttajia. Jos kerran isollakin miehella meinaa silmat vetistaa noita syodessa, taytyy sipsien olla testaamisen arvoisia!

  VastaaPoista
 2. Noi on oikeesti hyvän makusia sipsejä, jos vaan se tulisuus ei säikäytä makuhermoja liikaa. Potkua on riittävästi vähän kokeneemmallekkin chilin ystävälle. Noita ja muutakin tulista saa ainakin poppamies.fi:stä ja chilikauppa.fi:stä.

  VastaaPoista
 3. Satan's 5 star seal of approval! ***** Saa myos joistain sittareista.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen sitä keltasta pussia tuon paholaisen sijaan, hieman hillitympi maku mutta silti suht saatanallinen. Buffalo Wings nimellä käsittääkseni liikkuu.

  VastaaPoista