17.12.2010

Ikku-pikkupizzoja

Perjantaiherkuttelua. Oon jo pitkään katsonut sillä silmällä Tohtori Ötkerin pikkupizzoja. Niiden ostaminen on vain toistaiseksi jäänyt, koska olen niin saamarin pihi mies. Sitä katsoo kilohintaa ja huomaa, että tavarahan on selvästi normia kalliimpaa.

Tänään kuitenkin intouduin. Ostin pikkupyörylöitä kanacaesarille kaveriksi. Ja oli aika hyviä, täytyy sanoa. On se vähän eri laji kyseessä kuitenkin, ne on sellaisia pikkuherkkuja. Vaikea sanoa siitä, onko niissä kuinka eri täytteet. Tuskin paljon. Koostumus ja muoto kuitenkin juttelee tosin hyvin lisäkkeenä. Normaalisti pizzaa on vaikea saada samalle lautaselle toisen ruoan kanssa.

Salamikiekot oli Koiviston perheen makutestissä ehdottomia menestyjiä. Näistä saattaa tulla yksi vakkariruokalajeista. Jos tulee vieraita, niin vois hyvin harkita tarjottavaksi. Tietysti jos tulee enemmän, homma käy kalliiksi. Onneksi meillä ei koskaan käy ketään.

4 kommenttia:

 1. http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2010/12/16/tata-sina-syot-35-kiloa/201017425/139

  VastaaPoista
 2. Tuo listan kymppinä oleva "kreikkalainen" vähän huolestuttaa. Viittaako se johonkin Aisopos-tyyppiin?..

  VastaaPoista
 3. mun jymy-julistus ei nyt valitettavasti liity tähän postaukseen mitenkään,mutta se liittyy kebabiin ! ja ajattelin HETI teitä palliksen poikia :D

  kävi tänään nimittäin niin,että kävin mun (lähes) vakiomestassa hakemassa kuvun täytettä,ja tilasin normaalisti niinkun aina ennenkin "kebab mukaan kiitos,pistä tuplaliha salaatilla." odoteltuani hetken oli äimistys melkoisen moinen kun eteen kannettiin KAKSI ruokalaatikkoa.ihmettelin mutta mumisin kuitenkin kiitoksen ja kiiruhdin autoon tsekkaamaan tilanteen,ja kyllä ; sille yhdelle tietylle melaniini-vammaiselle työntekijälle tuplaliha tarkoittaa ilm kokonaan tupla-annosta :D eli maksoin yhdestä,ja sainkin kaksi reilua laatikollista tuota nautinnollista lihaa (+molemmissa lootissa omat vihreät hedelmänsä)
  voitteko kuvitella !

  VastaaPoista
 4. Nuo pizzat on ihan ok, mutta se pohjahan ei ole oikeaa pizzapohjaa nähnytkään. Taikina on aivan toisenlaista, enempi piiras- tai murotaikina -tyyppinen ratkaisu eli rasvaisempi jne. Muuten olen samaa mieltä eli ihan hyviä, maistuivat muuttoavuille (tulivat nimittäin markkinoille juuri muuttoni aikaan!). Ei paha, mutta hintansa takia (ja kun Liiterin parempia pizzoja on tarjouksessa 3 kpl / 1.99) jäävät melkein ostamatta.

  VastaaPoista