3.12.2010

3. luukku: Joululimpsa

Joulu on ökyilyn aikaa. Silloin ihmiset joilla ei oikeastaan ole varaa ostaa turhaa kamaa, ostavat turhaa kamaa ihmisille jotka eivät sitä tarvitse. Juuri ökyilyn hengessä minäkin ostin kahdesta vaihtoehdosta kalliimpaa, eli Hartwallin Jaffa tuoteketjun joululimukkaa. Olvilla oli myös tarjolla halvempaa Jouluomena sihijuomaa, mutta valitsin Jaffan.

Kaverini oli aikaisemmin kehunut ostavansa tätä erikoismakua aina varastoon Joulun aikana, niin hyvää se on. En ehkä itse lähtisi ostamaan sitä koritolkulla sängyn alle, mutta hyvää se kyllä oli. Kivaa vaihtelua, koska en ihan heti keksi limua joka maistuisi samalle. Tämä on sellainen mieto sekoitus punaista Jaffaa ja omenalimpskaa. Maku ei hyökkää, vaan on enemmänkin pehmeä ja soljuva.

Kiva, ettei maun kanssa ole lähdetty keulimaan liikaa. Limukassa ole mitään glögi-, kinkku- tai piparivivahteita. Punainen värikin on tuollaista lämminhenkistä, eikä muovista kaupallista kuten harmittavan monet muut jouluasiat.

Tyylikäs tuote, voin suositella maistiaispulloa kuusen alle.

6 kommenttia:

 1. Jotta saataisiin joulukalenteriin vielä suklaaluukkuja, voisitteko testata Brunbergin suklaasuukkosten joulumaun? Oli tullut sellainen jouluaiheinen sixpäkki suukkoja ja maku oli niinkin hurja muistaakseni kuin: karpalo-puolukka. Itse en uskaltautunut testaamaan, pitäydyn mieluummin mokka- ja banaanimauissa.

  VastaaPoista
 2. Arvoisa rouva Anonyymi, tänään on onnenpäivänne. Meikäläinen nimittäin löysi kohtalaisen etsimisen jälkeen joulupusuja. Meinasi ottaa koville!

  Vielä ennen aattoa on siis raporttia tulossa. Stay close!

  VastaaPoista
 3. Spoilaan! Ne on hyviä!

  VastaaPoista
 4. Joulun ainoa oikea sihijuoma on Julmust. Ruotsista ostettu Julmust. Kaikki muu on skeidaa.

  VastaaPoista
 5. "Musseen" palaamme kalenterissa myöhemmin! Se on helvetin pahaa!

  VastaaPoista