6.12.2010

Punainen-musta-valkoinen

Tein nimimerkki "Kolmoskerroksen nainen" mallin mukaan erästä klassikkoa. Uunimakkaraa. Jo aiemmin muistaakseni joku on ihmetellyt, miten tätä tavaraa ei ole tehty, ja hyvä kyssäri se onkin. Nyt väsäsin pitkästä aikaa ja hyvää tuli. Vaikka ei kai näistä aineksista huonoa saakaan.

Mallinantaja kuulemma tekee uunimakkaraa punaisesta lenkistä ja mustaleimaemmentaalista. Niin myös minä tällä kertaa. Mustaleima on aika jytkyä tavaraa, mutta valitettavasti sekin menettää uunissa makuaan. Oikein mukavaan olomuotoon se kuitenkin päätyy. Sillä tavalla sopivan sitkaan, rasvaiseen, sulaneeseen formuun. Me like.

Ja sitten vielä se syy juuri tämän combon kokeilemiseen. Katsokaatten, perunamuusihan on melko vaaleaa. Ei ihan valkoista, mutta tarpeeksi kuitenkin. PUNAISTA lenkkiä, MUSTAleimajuustoa ja VALKOISTA perunamuusia. Siinähän on voittajien värit koossa ja voittajalounas.


Pakko muuten itteä kehua vähän, vaikka se ei luonteelleni sovikaan. Teen kyllä ihan perkuleen hyvää perunamuusia, kun olen vaimolta oppinut. Ai satana!

3 kommenttia:

  1. jos skippaa perunamuusin niin maito on myös valkoista. sitä kun vetäsee kyytipojaksi niin voittajien värit säilyy - ja yleisö huutaa!

    VastaaPoista
  2. Totta, tuo olis melkein paree kyllä noin. Ei mitään turhia lisukkeita.

    VastaaPoista
  3. Kerran lipastolla ruokalassa mietittiin mikä olisi kamalin överiruoka. Todettiin, että se olisi hk:n sininen, lovissa juustoa, käärittynä pekoniin ja uppopaistettuna. Tuli jo ajatuksesta niin huono olo että siihen jäi Petronellan ruuat. Mutta suosittelen teitä testaamaan vaikka vaan tuon uunimakkaran juustolla ja pekonilla. Kuulostaa just teidän jutulta!

    VastaaPoista