6.12.2010

Kuvatykitystä: @ Mäkkäri

Hitto, meikäläisellä on todellakin alkanut kerääntyä ongelmaksi asti valokuvia ruoasta. Himoissani sitä aina valokuvaan, mutta en yksinkertaisesti kaikesta ehdi kirjoittaa tai sittenkään jaksa, jos ruoka on tylsää. Vastedes aina toisinaan räimäsen enemmän kuvia kerrallaan, ilman turhempaa hehkutusta. En näitä malta kuitenkaan tuhotakaan suoraan. Tässä siis kuvatykistä ykkönen, McDonald'sin poistettuja kohtauksia.
Kaakaoon olin pettynyt, kun sitä tässä joku aika sitten testailin. Kuumaa vettä ja Voi Pojat pikapakkaus. Sitä jotenkin odottaisi enemmän tällaisessa laaturavintolassa. Onneksi suklaasundae pelastaa.

Majoneesi on aina hyvä idea, kunhan ei vahingossa tarkista mistään, miten paljon nämä sisältävät kaloreita. Valkosipuliversio on paras valinta, se tässä on menossa. Nami-nam.

Klassikko

Tämä oli jonkun lukijan vinkistä syömäni Iso Mäk McFeastin soosilla. Ai satana, että on hyvää.

Vedin tosimiehen aamupalan tässä yksi päivä. Juuston! Jumankekka, ei tullut nälkä ennen kuin pitkälle iltapäivällä. Suosittelen. Valokuvasin purilaisen on location ja se katsomisesta päätellen ihmetytti jotain tyyppiä, joka odotteli ruokaansa vieressäni. No, meillä on kaikilla ongelmamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti