30.12.2010

Jussin uusi sankari

Leinonen on kohdannut voittajansa. Kyseinen lapinmies on nimittäin entinen suurin sankarini. Uuden heron löysin joulunaikaan tölsystä. Hän on tuntematon mies jossain Maikkarin typerässä ennätysohjelmassa.

Oikeesti tuo ohjelma. Satuin kääntämään kanavalle, kun siellä hehkutettiin hampurilaisten syöntiä. Se on järkevää, mutta ennen tätä oltiin tehty mm. Suomen ennätys kananmunien rikkomisessa varpaalla. Mitä helvettiä? Pistä ämpäri täyteen munia ja survaise jalka sisään: oot maailmanennätysmies. Miksi joku haluaa rikkoa munia varpaalla painamalla, onko se joku laji? Kuka edes haluaa olla paras siinä...

No, takaisin asiaan. Tämä kaveri teki ennätyksen hamppareiden syömisessä. Oli kuulemma ollut syömättä päivän ja käynyt salilla. Mielestäni kaverin olisi pitänyt mieluummin käväistä hiustenleikkuussa, mutta ihan sama. Eineet näyttivät kaukaa kovin tutuilta ja kävikin ilmi, että ennätyksessä käytettiin sitä ainoaa oikeaa, eli Mäkkärin juustoa. Hyvä MTV3.

Aikaa koetukseen oli käytettävissä rajoittamattomasti. Kaveri käytti muistaakseni 1:20 tuntia ja söi sinä aikana 25 juustoa. Aika helvetin kova suoritus täytyy sanoa. 7500 kaloria, btw.

Meikäläisen juustolaskuri näyttää 45 since heinäkuun puoliväli. Heikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti