28.12.2010

Ylimääräinen luukku

Joulu meni jo, kuten laulussa sanotaan, mutta vielä sananen siitä. Meikäläinen ei ole perinteisten jouluherkkujen ystävä, kuten varmasti jokaisessa luukussa tulin maininneeksi "ohimennen" (siis koko ajan tilitin aiheesta). Kyllä kinkkua ja riisipuuroa silti syö.

Se olis vaan kiva yllätys, että joku löis kinkun eteen vaikka toukokuussa. Ei seksikään olisi kivaa, jos sitä saisi kerran vuodessa juuri määrättynä parin päivän jaksona. Jotain asialle mielestäni pitäisi tehdä.

Kirjoittelen huomenissa siitä ainoasta ruoasta, jota oikeasti odotan joululta, mutta tässä kaksi klassikkoa, joita tuli syötyä. Riisipuurossahan sitten ihmiset käytetään kanelia ja sokeria eikä mitään ihme liemiä. Ei kai kukaan kehtaa väittää vastaan?

Huomatkaa muuten uusi kuvaustyyli. Joku onneton erehtyi joku aika sitten valittamaan, että välillä kuvissamme ruoka on niin läheltä ikuistettu, että se näyttää jo kertaalleen syödyltä. Vetelin erikoislähäreitä juuri sinulle :) Sain sponsoriltani uuden luurin tuossa joku aika sitten. Kamera on aiempaa paskempi, mutta tällä voi kuvata lähempää. Sori kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti