2.12.2010

2. luukku: Joulun tulo jo vähän pelottaa

Jusa jo aloitteli Suomen kovimman joulukalenterin suklaa-asialla. Ja koska joulu on suklaan - ja kolan - virallinen juhla, kirjoitan suklaasta lisää. Ja sen pelosta. Mitä jos niitä taas lyödään eteen jossain...

Panda tekee hiivatin hyvää lakua. Se tekee myös osittain hyvää suklaata, mutta myös jotain joka jouluun kuuluuvaa, joka oltaisiin voitu unohtaa siinä vaiheessa, kun itse päivänsankari tuli murrosikään. Juhlapöydän konvehdit.

En tiedä, vaikuttaako se, että olen kotoisin samalta paikkakunnalta kuin itse "sylttytehdas", mutta näitä kyllä on saanut syödä ihan liikaa. Nykyään niitä myydään sellaisissa viiden paketeissa jopa! Voi änkerö.

Eihän siinä mitään, kyllä yhtä ja samaa syö, jos se vaan on hyvää, mutta tää... En edes keksi sanoja. Mutta kyllähän te tiedätte? En voi olla ainoa...

P.S. Jos et ole lukenut, tsekkaa eräs lollauttavimmista suklaakokemuksistani vähään aikaan, eli elokuun postaukseni.

3 kommenttia:

 1. Joka joulu, joka paikassa noita on tarjolla. Aina kun nostat sen kansiläpäreen, paljastuu että jäljellä on enää ne hirveimmät ananakset tai mintut. Toiveikkaana nostat ensimmäisen kerroksen pois, vain huomataksesi, että koko alempi kerros on jo syöty.

  Suosittelenkin varotoimenpiteitä ja ilmoittamaan kaikille lähiomaisille, että "Minulle ei sitten juhlapöydän kamaa". Tällä tavalla saat ehkä vain 1-2 rasiaa näitä.

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyy ainakin yks Panda-fani. Alladiinit ja Fazerin rasiat pitävät sisällään enemmän "pahoja" konvehteja kuin Juhlapöytä-kokoelma.

  VastaaPoista
 3. Me oikein tapellaan veljen kanssa kumpi saa ananakset. Vanhaan hyvään aikaan ananaksen kaverina oli appelsiini ja sekin oli hyvää, nam!
  Ja mitä minttuihin tulee, niin niitä on hyvä välillä nauttia kaiken sen imelän suklaan syönnin keskellä. Pandan kukkia ja minttuja oikeassa suhteessa, niin konvehteja pystyy syömään molempien kerrosten verran. Mintun syöminen on vähä kuin pesis hampaat. Myös aftereight toimii samalla tavalla.

  VastaaPoista