4.12.2010

4. luukku: parempaa suklaata

Onneksi joulu on muutakin kuin Juhlapöydän konvehteja. Suklainen se on silti, nimittäin joulusuklainen. Fazerin joulusuklaasta kirjoittaminen on hieman väärin joulukalenterissa, sillä joulusuklaata pitää syödä jo paljon aikaisemmin, eli mieluummin heti, kun sitä tulee kauppaan.

Mä en edes tiedä, mitä tämä tavara sisältää, mutta hyvää se on. Ja kohtalaisen jouluista maultaan kyllä. Tätä saa kausituotteena ja tietääkseni ainostaan melko massiivisissa 300 gramman levyissä. Kai siinäkin joku tarkoitus on. Kausituotteisuudesta annan pisteet. On mukavaa, että on nykyäänkin asioita, joita ei saa koko vuotta. Kyllä sitä pärjää ilmankin ja onpa sitten mukava ostaa, kun sitä kaupassa näkee.

Kaiken kaikkiaan sulkaa on yksi joulun suosikkituotteista, eikö totta? Joka kauppaan tulee ne hermeettiset keot kaikenmaailman tavaraa. Jouluna pitää syödä hyvin ja suklaa on osa sitä yhtälöä. Joulusuklaalla yksin pärjää kuitenkin mielestäni jo pitkälle ja se kaipaa seurakseen korkeintaan After Eightiä...

3 kommenttia:

 1. "Mä en edes tiedä, mitä tämä tavara sisältää, mutta hyvää se on. Ja kohtalaisen jouluista maultaan kyllä."

  Olishan tuossakin paketissa se tuoteseloste...

  VastaaPoista
 2. Vielä siis tarkennuksena, että tuo Joulusuklaa on kyllä hyvää, samoin Pipari(hih)suklaa.
  Voisitteko ottaa joulukalenteritestiin Fazerin Nordic Gourmee suklaata, vaikka tämän:
  http://tinyurl.com/388ghvx

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Pallis!! Voin kertoa, että kyseinen suklaa on oman jouluni kohokohta. En muuten pidä suklaasta, mutta joka marraskuu odotan kuin kuuta nousevaa tätä suklaataivaan ehdotonta helmeä. Tämän rinnalla muutoin melko ok-piparisuklaakin kalpenee. Kuolisin onnellisena tämän suklaan yliannostukseen.

  VastaaPoista