10.12.2010

Karahvikolaa vai maitoa?

Kävin purilaisella Chico'sissa viikonloppuna. Edelleenkin suositeltava paikka persaukiselle. Nimikkoburgeri irtoaa noin kympillä ja on aikas hyvä. Kaveriksi House Breadia (oikeesti!) ja kolaa.

Tällä kertaa tilasimme romanttisesti kannun kolaa. Odotin sellaista pitcher-tyyppistä ratkaisua, mutta saimmekin karahvin. No, fiinimpää kolaa siis.

Kaksi kommenttia kanssa-asiakkaista. Ensinnäkin joku mies kantoi sisään Stiga Playoff -pöytäjääkiekkopeliä. Varmasti hieno mies. Toinen kommentti on surullisempi. Joku about 14-vuotias (helvetistäkö niitä erottaa?) julli oli syömässä luultavasti isovanhempiensa kanssa. Istuivat viereisessä pöydässä. Poika jumalauta joi maitoa, ja isovanhemmat eivät tehneet asialle mitään.

Raportoin totta kai asiasta Leinoselle välittömästi kesken aterian. Jussi tuntee ihmismielen sopukat ja piti jullia potentiaalisena kouluampujana. Kyllä tuo yksi merkki selkeästi on.

Ihmisten pitäisi tuntea vastuunsa kasvattajana: hampurilaisen kanssa kolaa, ei todellakaan maitoa. Eikö ne koulussakaan opeta näitä juttuja? On siellä turhempaakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti